Sastojci
250 gr putera
250 gr secera
250 gr kokosa
100 ml slatkog vrhnja
….glazura….
250- 300 gr cokolade
mala kockica putera ( velicine oraha )
male oblatne ( par listova oblatni, presecite ih )
DODAJ U POPIS ZA KUPNJU
Priprema
1.
Pomesajte puter, secer i slatko vrhnje. Na laganoj temperaturi kuvajte do tacke vrenja, dodajte kokos i sve sjedinite. Uklonite sa vatre i prohladite. Filujte oblatne ili razlijte smesu na pek papir, poravnajte i ostavite u frizider da se stisne. Mozete seci nozem ili oblikovati rukama cokoladice zeljne velicine. Za glazuru otopite cokoladu sa puterom na pari. Glazurom glazirajte cokoladice.
250 gr putera
250 gr secera
250 gr kokosa
100 ml slatkog vrhnja
….glazura….
250- 300 gr cokolade
mala kockica putera ( velicine oraha )
male oblatne ( par listova oblatni, presecite ih )
DODAJ U POPIS ZA KUPNJU
Priprema
1.
Pomesajte puter, secer i slatko vrhnje. Na laganoj temperaturi kuvajte do tacke vrenja, dodajte kokos i sve sjedinite. Uklonite sa vatre i prohladite. Filujte oblatne ili razlijte smesu na pek papir, poravnajte i ostavite u frizider da se stisne. Mozete seci nozem ili oblikovati rukama cokoladice zeljne velicine. Za glazuru otopite cokoladu sa puterom na pari. Glazurom glazirajte cokoladice.
2.
Savet!
Savet!
Izvor : www.najbolje-zanimljivosti.info
Nema komentara:
Objavi komentar