Sastojci
– Petit keks 500 g
– Mlijeko 1l
– 2 pudinga od čokolade
– Šlag
– Mlijeko 1l
– 2 pudinga od čokolade
– Šlag
Priprema
Stavite mlijeko da kuha 1 l
Pripremite veću plastičnu posudu , tu stavite keks koji ćete slomit na male komadiće. Onak smrviš !
Keks rukama slomite onak na 4 dijela , kužiš
Keks rukama slomite onak na 4 dijela , kužiš
Ja sam tak da mi otprilike budu svi isti ( ako je keks tam neke kvalitete pa dok ga pukneš/slomiš on ode u 100 djelova, nije bed )
Skuhajte puding, puding nisam pomješala s mlijekom i šećerom, već vodom, tako se ne stvaraju grudice.
Gotov vruć puding prelite preko keksi i istovremeno mjesajte, kako bi se smjesa ujednačila
Napomena :
Ostavite malo pudinga za završnu, ono poravnaj dodaj uriktaj Kad već prelijete u kalup za kolač.
Tu dodajte 3-4 žlice naribane čokolade po želji .
Također može i čoko bananice. SVE JE STVAR VAŠEG UKUSA.
Kad smjesu ujednačite , ulijete u lim/ kalup za kolače i stavite da se hladi .
Na ohlađen kolač, stavite šlag i ukrase po želji
Može se koristit i dr okusi pudinga.
Također šumsko voće karamel , ide so goooood uz ovo
Posluživanje
Navedena slika je s duplim mjerama . I mojom dekoracijom Hihi
Izvor: coolinarka.com
Nema komentara:
Objavi komentar