Sastojci
150 ml mleka
250 g secera
250 g margarina
250 g mleka u prahu
150 ml mleka
250 g secera
250 g margarina
250 g mleka u prahu
2 zlice kakaa
1 Vanilin šećer Dolcela
1 manje oblatne ili 4 lista oblatne
Priprema
1.
Staviti u posudu za kuvanje mleko, secer, vanil secer i margarin, pa kuvati kratko, do tacke vrenja.
Ukloniti sa vatre i dodati mleko u prahu, pa sve dobro sjediniti. Smesu podeliti na dva dela. U jedan deo dodati dve zlice kakaa. Prohladjenim filom filovati listove oblatne, pritisniti. Ostavite na hladno da se oblatne stisnu.
1 Vanilin šećer Dolcela
1 manje oblatne ili 4 lista oblatne
Priprema
1.
Staviti u posudu za kuvanje mleko, secer, vanil secer i margarin, pa kuvati kratko, do tacke vrenja.
Ukloniti sa vatre i dodati mleko u prahu, pa sve dobro sjediniti. Smesu podeliti na dva dela. U jedan deo dodati dve zlice kakaa. Prohladjenim filom filovati listove oblatne, pritisniti. Ostavite na hladno da se oblatne stisnu.
Nema komentara:
Objavi komentar