ponedjeljak, 23. svibnja 2016.

VRHUNSKA TORTA: Jednostavno i bez pećnice, gotova za 30 minuta!



Sastojci
Za koru:
– 300 g mljevene plazme ili sličnog keksa
– 120 g margarina
– 100 g čokolade
– 50 g šećera u prahu
– 50 g sjeckanih oraha
– malo ruma
Za kremu:
– 200 gr margrina
– 250 g kesten pirea
– 50 g šećera u prahu
– 3 dl slatke pavlake
– rum
I još:
– 2 dl slatke pavlake
Priprema
Kora: Margarin, keks, otopljenu čokoladu, sjeckane orahe i rum dobro ujednačiti i formirati koru.
Krema: Umutiti pjenasto margarin i šećer u prahu, dodati kesten pire pa umućenu slatku pavlaku, po želji dodati malo ruma.
Na kraju još staviti šlag smiksan od sklatke pavlake, ukrasiti mrvicama čokolade, smjestiti u frižider i – uživati.
Izvor: coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar