Sastojci
– 2 pakovanja piskota
– 200ml mleka za piskote
– 1l mleka za fil
– 12 kasika secera
– 3 Puding vanilin Dolcela
– 1 kasika brasna
– 1 margarin
– 24 komada munchmalowa
– 2 vece banane
– 200g slaga
– 200ml mleka za piskote
– 1l mleka za fil
– 12 kasika secera
– 3 Puding vanilin Dolcela
– 1 kasika brasna
– 1 margarin
– 24 komada munchmalowa
– 2 vece banane
– 200g slaga
Priprema
800ml mleka sa 12 kasika secera staviti na sporet da provri. 3 pudinga od vanile i 1 kasiku brasna umutiti sa 200ml mleka i dodati u prethodno prokuvano mleko sa secerom i skuvati fil.
Kada se fil ohladi dodati margarin koji je prethodno omeksao na sobnoj temperaturi i umutiti.
Odvojiti donji deo tj biskvit od belog dela munchmallowa. Tako uraditi za sva 24.
Fil podeliti na 2 dela Jedan deo ostaviti zut, a u drugi deo staviti izmrvljen biskvit od sva 24 munchmallowa i umutiti fil.
Piskote namociti u mleko i redjati na tacnu, zatim redjati braon fil pa banane iseckane na klutice, zatim zuti fil i onda poredjati munchmallow u 6 redova po 4.
Umutiti slag i staviti izmedju munchmallowa i oko torte.
Posluživanje
Seci jedan po jedan munchmallow. Prijatno!
Izvor: coolinarka.com
Nema komentara:
Objavi komentar