SASTOJCI
Krema
– 17 dkg margarina
– 17 dkg čokolade
– 20 dkg šećera
– 17 dkg mljevenih oraha
– 2 kom jaja
– 3 žlice mljevenog keksa
– 17 dkg čokolade
– 20 dkg šećera
– 17 dkg mljevenih oraha
– 2 kom jaja
– 3 žlice mljevenog keksa
Podloga
– 1 manji paketić petit beurre keksa
– 2 dl mlijeka
– 2 dl mlijeka
Čokoladna glazura
– 3 žlice vode
– 3 žlice šećera
– 10 dkg čokolade
– 8 dkg margarina
– 3 žlice šećera
– 10 dkg čokolade
– 8 dkg margarina
PRIPREMA
Na pari kuhati margarin,čokoladu,šećer i jaja te kad se smjesa otopi i poveže dodat orahe i keks.
Keks namočiti kratko u mlijeku i složiti na tacnu ,preliti ih kremom i poklopiti redom keksa namočenih u mlijeku.
Preliti čokoladnom glazurom i ukrasiti po želji.
Hladne rezati u trokutiće.
Izvor: coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar