Sastojci
Biskvit:
– 500g. mljevenih keksa,petit,plazma, po ukusu
– 2 vrhom pune zlice kvalitetnog kakaa
– 100g. secera
– 1 vanilin secer
– 300ml kave
– 2 vrhom pune zlice kvalitetnog kakaa
– 100g. secera
– 1 vanilin secer
– 300ml kave
Krema:
– 2 zumanjka
– 150g. secera u prahu
– 1 vanilin secer
– 50ml. likera rum,vanilla burbon,cokolada po ukusu
– 150g. maslaca ili margarina za kreme i kolace
– 150g. secera u prahu
– 1 vanilin secer
– 50ml. likera rum,vanilla burbon,cokolada po ukusu
– 150g. maslaca ili margarina za kreme i kolace
Priprema
Izmijesajte sastojke za kremu. U zdjeli rukama izradite sastojke za biskvit,te ga valjkom razvaljajte na prozirnoj nauljenoj foliji,podlozi. Nadjenite bisvit kremom,i smotajte u roladu.
Ohladite barem sat-dva prije posluzivanja. Po zelji ukrasite kakaom,cokoladom u prahu,cokoladnim mrvicama ili ribanom cokoladom.
Izvor: coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar