petak, 6. svibnja 2016.

Brza i laka torta s višnjama




SASTOJCI:
– 3 kore lisnatog tijesta
– 3 pudinga od vanilije
– 1,5 l soka od višanja
– 1 l slatkog vrhnja
– 5 žlica šećera
– 1 paket višanja
Priprema
1. kore razvaljati na veliki lim izbockati vilicom i staviti da se peće, postupak ponoviti sa sljedeće
dvije kore
2. u soku od višanja skuhati puding od vanilije na kraju dodati višnje i pustiti još minutu do dvije da
se kuha zatim skloniti sa štednjaka i ostaviti da se ohladi
3. izlupati slatko vrhnje i slagati kora­fil od višanja­slatko vrhnje­kora­fil od višanja­slatko vrhnjekora
i gore posuti kolač sa šećerom u prahu ostaviti da se dobro ohladi i rezati na kocke
1,5 l soka od višanja ja otopim višnje iz frižidera i stavim da se cijede dobijem oko 3­4 dcl soka a
ostatak sipam vodu tako ide po receptu iako možete ako imate koristiti domaći sok od višanja
Izvor: coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar