SASTOJCI
20 dag keksa pettit beure
1 kutija Dr. Oetker kreme za torte sa slatkim vrhnjem, vanilija500 ml slatkog vrhnja za šlag
4-5 svježih breskvi
200 ml slatkog vrhnja za šlag (za gornji sloj iznad breskvi)
20 dag keksa pettit beure
1 kutija Dr. Oetker kreme za torte sa slatkim vrhnjem, vanilija500 ml slatkog vrhnja za šlag
4-5 svježih breskvi
200 ml slatkog vrhnja za šlag (za gornji sloj iznad breskvi)
PRIPREMA
U lim srednje veličine složiti red keksa namočenih kratko u mlijeko.
Kremu od vanilije pripremiti tako da se miksa 500 ml slatkog vrhnja pa mu se pred kraj doda sadržaj vrećice Dr. Oetker kreme s okusom vanilije.
U lim srednje veličine složiti red keksa namočenih kratko u mlijeko.
Kremu od vanilije pripremiti tako da se miksa 500 ml slatkog vrhnja pa mu se pred kraj doda sadržaj vrećice Dr. Oetker kreme s okusom vanilije.
Breskve sitno nasjeckati, pripremiti dodatno slatko vrhnje.
Preko keksa nanijeti kremu, po njoj rasporediti breskve, preko breskvi šlag pa sve skupa dobro rashladiti.
Preko keksa nanijeti kremu, po njoj rasporediti breskve, preko breskvi šlag pa sve skupa dobro rashladiti.
Izvor: recipeci.com
Nema komentara:
Objavi komentar